Paardentaxi Randstad hanteert de volgende tarieven.

Basistarief :
1ste paard  € 25,00  (dit is inclusief een ½ uur laden/lossen).
2e   paard  € 15,00  (mits dezelfde opstapplaats).

Kilometertarief :
1 paard € 0,75  per kilometer.
2 paarden € 0,85 per kilometer.
Het aantal kilometers wordt berekend vanuit onze standplaats Waddinxveen.  Alle te rijden kilometers worden berekend.

Wachtgeld:
1e half uur inbegrepen (laden/lossen), daarna   €12,50  per half uur.
Indien gewenst actieve ondersteuning met laden in de vorm  van trailerlaad -coaching,   € 25,00 per ½ uur.

Bij bezoek paardenkliniek,  1e uur inclusief,  daarna € 12,50 per half uur.

Minimumtarief:
We hanteren een minimum ritprijs van € 50,00

Alle tarieven zijn inclusief 21% btw.

Bijkomende kosten zoals tolgelden, bruggelden, parkeergelden  en ontsmettingskosten (indien blijkt dat het paard een besmettelijke ziekte heeft) zijn voor rekening opdrachtgever. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden.
Betaling dient contant  te worden voldaan bij eindbestemming.

5 rittenkaart.

Bent u van plan om regelmatig gebruik te gaan maken van Paardentaxi Randstad, dan hebben we een aantrekkelijk  aanbod voor u.
Bij afname van een 5 rittenkaart krijgt u 10 % korting op de kilometerprijs. Voorwaarde  hierbij is dat u het basistarief van 5 ritten vooruit betaalt. Aan het einde van de 1e rit kunt u besluiten of u een 5 rittenkaart wilt afnemen.
U kunt geen gebruik maken van de 5 rittenkaart in combinatie met andere aanbiedingen.

paardentransport

Strandrit Wassenaar zonder wachtgeld.

Wilt u een keer lekker uitwaaien op het strand met uw paard maar heeft u geen vervoer?  Dan heeft Paardentaxi Randstad een leuk aanbod voor u.
Wij brengen (en halen) u en uw paard voor een strandrit naar Wassenaar voor het normale tarief, maar we berekenen geen wachtgeld (tot een maximum van 2 uur).
Aan de Wassenaarse kust zijn veel mooie ruiterpaden in de (bos)duinen en op het strand kunt uw heerlijk uitwaaien met uw paard.

Laden en lossen kan o.a. op de parkeerplaats “de Kuil” vlak bij het strand, of  midden in natuurpark Meijendel, vanwaar u ook naar het strand kunt rijden.
Het is mogelijk om u af te zetten op een locatie naar keuze en u op een andere  locatie op te halen. Dit is afhankelijk van hoe lang u wilt rijden en welke route u wilt nemen. Paardentaxi Randstad heeft een kaart met ruiterpaden voor u ter beschikking.

11 Strand Zandvoort v3

Met uw paard op vakantie.

Wilt u met uw paard(en) op vakantie? Wij brengen u en uw paard(en) naar uw vakantieadres. Er kunnen maximaal 4 personen meereizen. Uiteraard kunt u ook gelijk uw vakantiebagage meenemen en eventueel uw huisdier. Voor vakantieritten hanteren wij aangepaste tarieven. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en wij maken vrijblijvend een offerte op maat.

Bent u nog op zoek naar een leuk vakantieadres om met uw paard te heen gaan? Kijk dan bij paard en bed.

 

paardentaxi